Creëer waarde

De ontwikkelingen in ons vak lijken steeds harder te gaan. Daarom is een goed merk al lang niet meer statisch, maar levendig, uniek en makkelijk beweegbaar. Juist in deze tijden van meetbare marketing is aandacht voor je merk heel belangrijk. Met creativiteit onderscheid je je van je concurrenten, met enkel gebruik maken van data niet. Foleor Digital bedenkt en ontwikkelt een professionele, inspirerende en moderne uitstraling die past bij jouw merk en toekomstvisie. Wees waardevol met innoverende creaties, klaar om de volgende stap te zetten in het groeiproces. Van concept en strategie tot creatie en optimalisatie zijn we betrokken bij jouw merk. En dit blijven we ook, zodat we jouw concurrenten altijd een stap voor blijven.

Branding

Merkidentiteit

Elk merk is uniek, van jouw merk is geen tweede. Vertaal je deze uniciteit naar je merk, dan draagt dat bij aan je successen. En dat is waar Foleor Digital voor staat: het verschil maken: doen wat anderen niet doen! Met een 'digital first' aanvalsplan richten we ons met name op de online kansen. We willen álles van jouw merk weten waarna we de innerlijke merkidentiteit vast stellen. Op basis hiervan gaan we aan de slag met de ideale vertaling naar het merkuiterlijk, de visuele resultaten (de touchpoints). We maken deze touchpoints veel waardevoller dan reguliere creatives door niet alleen 'statisch' te denken. We brengen jouw merk letterlijk in beweging met creatieve animaties en daarmee zijn wij zelf nét zo uniek als de merken die we ontwikkelen.

Creativiteit & data

Foleor Digital weet hoe belangrijk het is om creativiteit en data in harmonie met elkaar te brengen. Focus je je alleen op data, dan zul je je nooit onderscheiden van je concurrenten, enkel het budget bepaalt hoe hoog je staat in datagerichte campagnes. Laat je data helemaal buiten beschouwing, dan heb je te weinig kennis om mee te veranderen met de snelle ontwikkelingen, je weet niet waar de verbeterpunten verblijf houden. Foleor Digital is een creatief brein dat data mee laat tellen, maar niet het meest belangrijk maakt. We werken samen met verfijnde data marketeers voor de ultieme balans tussen jouw visuele merkidentiteit en data. Alles gericht op groei!

Merk innerlijk & merk uiterlijk
  • Branding & Identiteit
  • Positionering en Propositie
  • Naamgeving & Payoff
  • Motion language
  • Social media profilering
  • Digitale presentaties
  • Concept & Design
  • Online marketing strategie