Image
Laden..

LEKKER BEZIG!

PROJECT U-OV

U-OV staat elke dag van het jaar klaar voor haar reizigers en gaat ver. Dat laten we zien met een campagne die bestaat uit inhakers op onder andere pasen, valentijnsdag maar ook formele boodschappen, zoals een aangepaste dienstregeling bij winters weer. Net als U-OV staat ook deze campagne altijd aan, met een constante stroom aan nieuwe content. Vaak creatief, soms informatief, of een combinatie. Dit brengen we het gehele jaar tot stand dankzij een geoliede samenwerking tussen Foleor Digital & MondoMarketing. Foleor Digital maakt de vertaalslag naar online creatives, MondoMarketing draagt zorg voor publishing en monitoring.

Facebook Ads

REALISATIE
  • Google Ads display advertising
  • Facebook, Instagram & Twitter social video's
  • Digital out of Home
  • Content & Strategie
Actuele inhakers

Met verschillende doelgroepen, heldere reismotieven en concrete doelstellingen voorzien we de reiziger van specifieke boodschappen/inhakers op maat. Deze inhakers zie je terug in HTML5 banners, social video's en zelfs offline, op en rond Utrecht Centraal (Digital out of Home). Lekker bezig!

Digital out of Home

DISPLAY ADS

"Foleor Digital zet U-OV in beweging met het vertalen van 'statische' idee├źn naar strakke, geanimeerde online creaties. Vanwege het always-on karakter is het belangrijk dat er snel geschakeld wordt. Foleor Digital neemt hierin verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat we de inhakers altijd op het perfecte moment timen. Ook hoeven we ons geen zorgen te maken over ingewikkelde technische specs. De samenwerking met performance driven digital marketing bureau MondoMarketing verloopt constructief en naar tevredenheid!"

Twitter & Instagram Ads

Waar brengen we jou naartoe?

Animaties